fbpx

ÇEREZ POLİTİKASI

Çukurova Polistren İmalat San ve Tic Ltd Şti olarak sunduğumuz hizmetlerde siz değerli vatandaşlarımızın deneyimini geliştirmek için başta 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde web sitemizde çerezler kullanmaktayız. İşbu metinde internet sitemizin kullanıcıları (“veri sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin bilgi verilmiştir. Gizliliğin bizim için temel ilkelerden olduğunu ve bu amaçla kurumumuzun sistem ve internet altyapısını en güvenilir seviyede tutarak gerekli önlemleri aldığımızı belirtmek isteriz. Bununla birlikte kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi edinmek isterseniz “Çukurova Polistren İmalat San ve Tic Ltd Şti Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası”na web sitemizden ulaşabilirsiniz.

ÇEREZ NEDİR?

 Çerezler; web sitesi ziyaretçilerine sunulan hizmetin daha hızlı ve işlevsel olmasını amaçlayan ve web sitesi ziyaret edildiğinde cihazınıza eklenen, bilgi içeren metin dosyasıdır. Çerezler kesinlikle virüs değildir ve bilgisayarınızda veya dosyalarınızda depolanan kişisel verileriniz de dahil herhangi bir bilgi toplayamamaktadır. Ziyaretçilerimiz çerez kullanımına ilişkin tercihlerini belirleyebilmekte ve değiştirebilmekte olduğu gibi silinmesini talep etme hakkına da sahiptir.

ÇEREZ KULLANIMININ AMAÇLARI

  • Site’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek
  • Site kullanımını kolaylaştırarak kullanımdan alınan faydayı arttırmak
  • Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak
  • Web sitemizi geliştirip güvenlik açıkları ihtimalini önlemek
  • Web sitemizi tercihlerinize göre özelleştirmek

Amaçlarıyla çerez kullanmaktayız.

ÇEREZ TÜRLERİ

Kesin Gerekli Çerezler Web sitesinde gezinmek ve sitenin güvenli alanlarına erişim gibi özelliklerin kullanılması için gerekli olan çerezlerdir.
Tercih Çerezleri Web sitesinde geçmişte yapılan seçimlerin ne olduğunun hatırlanmasını sağlar. İşlevsel çerezler olarak da adlandırılır.
İstatistik Çerezleri Amacı web sitesini daha işlevsel hale getirmek olan bu çerezler anonim, istatistiksel veri sağlar.
Pazarlama Çerezleri Reklam verenlerin kullanıcıların ilgisine göre reklam sunmasını sağlayan çerezlerdir.
Oturum Çerezleri İnternet sitesini kullanımınız sırasında geçerli olan çerezlerdir.
Kalıcı Çerezler Tarayıcınızda saklanan ve tarafınızca silininceye dek veya son kullanım tarihine kadar geçerliliğini koruyan çerezlerdir.

ÇEREZ KULLANIMINI ÖNLEMEK İÇİN NE YAPILABİLİR?

 Çerezleri kapatmak için;

  • Chrome’da tarayıcı ayarlarınızda Ayarlar> Gizlilik> İçerik Ayarları> Çerez kullanımını kapat seçeneğini kullanabilirsiniz.
  • İnternet Explorer kullanıcıları Seçenekler> İnternet ayarları> Gizlilik> Ayarlar seçeneklerini kullanabilir.
  • Firefox kullanıcıları Araçlar> Seçenekler> Gizlilik> Çerez Kabul Yöntemi> Firefox kapatılana kadar seçeneklerini kullanabilir.
  • Safari Kullananlar Tercihler> Gizlilik Öğesi> Web sitesi verileri> tümünü sil

POLİTİKA DEĞİŞİKLİKLERİNE İLİŞKİN OLARAK:

Bu Politika içeriğinin değişmesi veya yeni eklemeler olması durumunda son güncel Politika siz değerli vatandaşlarımızı bilgilendirmek için web sitemizde sunulacaktır.

Köpük Asmtavan Modelleri | Söve | Dekoratif Mantolama | Kartonpiyer
Çukuorva Polistren Destek Hattı
👋 Size nasıl yardımcı olabiliriz ?